Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: završen ciklus radionica u O.Š. "Dr. Boris Ćorić" u Kreševu

Radionica Kresevo 19U utorak 21.svibnja u OŠ Dr. Boris Ćorić u Kreševu održana je treća, a ujedno i posljednja radionica u ovom ciklusu projekta Koračajmo zajedno, koja nosi naziv "Slušaj me, gledam te! - identitet, kultura i vrijednosti".

Radionicu su vodili vršnjački edukatori Strahinja Savić i Monika Galić koji su odradili vježbu kroz koju su učenici shvatili važnost međusobnog razumijevanja i dijaloga. Učenici su pokazali da su svjesni da smo svi različiti, ali i da to čini svakog čovjeka posebnim i potrebnim za izgradnju našeg društva. U sklopu radionice, predstavljeni su i kampovi koji se realiziraju u sklopu ovog projekta, a učenici su pozvani na sudjelovanje na Interetničkom kampu i ekumenskom kampu Friedensgrund. Zahvaljujemo se OŠ  Dr. Boris Ćorić na dosadašnjoj suradnji i nadamo se nastavku iste.

Monika Galić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE