Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Prvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u Mostaru

Plakat Power page 001 CopyPrvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini održat će se u srijedu, 12.lipnja 2019. godine s početkom u 10:30 h u Mostaru, Arena sport centar – ul. Mile Budaka bb.

Sajam se organizira u okviru projekta POWER - stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom - kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

Cilj sajma je promovirati pravo na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom sukladno Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom. Sve vas pozivamo da zajedno s nama pružite potporu osobama s invaliditetom, kako bi ostvarile pravo na rad i zapošljavanje #ZAPOSLI OSI!

Na svečanom otvorenju Sajma priključit će nam se zvaničnici iz Europske unije, Federacije Bosne i Hercegovine, Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije, Grada Mostara, Crne Gore i drugih. Različiti poslodavci, udruge i organizacije osoba s invaliditetom, socijalna poduzeća i zaštitne radionice će tijekom sajma prezentirati, svoje proizvode i usluge, te primjere dobre prakse. Pripremili smo zanimljive radionice, kako za poslodavce tako i za osobe s invaliditetom.
Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju, a kontakt osoba u ime organizatora je Zlatko Malić, Caritas BiH (mob: +38763 491 208, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Plakat Power page 001Preuzeto: caritas.ba

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE