Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Medijska akcija: Biti novinar jedan dan

medijska akcija 2U utorak 21. svibnja, učenici Katoličkog školskog centra Sveti Pavao iz Zenice posjetili su redakciju Katoličkog tjednika u Sarajevu.

Cilj ovog posjeta bio je sudjelovanje u projektu Škola volonterizma kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. provodi u suradnji s Medijskim centrom Vrhbosanske nadbiskupije.
Za razliku od prošlogodišnjih medijskih i volonterskih radionica u sklopu projekta, ove godine održavaju se medijske, odnosno volonterske akcije.

medijska akcija ktZenički učenici njih 15, koje su predvodile direktorica gimnazije KŠC-a Dragana Poljak i profesorica hrvatskog jezika i filozofije Manuela Čulum, ovom prilikom sudjelovali su u medijskoj akciji Biti novinar jedan dan.

foto radionica 1 akcija medijskaPodijeljeni su u tri grupe u kojima su dobili svoja zaduženja. Prva skupina bila je zadužena za fotografiranje; druga za pisanje izvješća, a treća za snimanje. Neke uz već spomenute aktivnosti bile su i uzimanje osvrta, audio-snimanje, uređivanje fotografija te montaža.

Više na linku: https://www.youtube.com/watch?v=NKUqQ5ktcHE

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE