Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Maturanti iz Orašja uživali u ljepotama glavnog grada BiH

IMG 20190604 125115U razdoblju od 31. svibnja do 02. lipnja Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Osnovnom školom Orašje organizirao je trodnevnu ekskurziju za maturante ove škole. 32 učenika predvođeni nastavnicama Marinom Kobaš, Ružicom Brašnić i Marijom Janjić imali su prigodu upoznati glavni grad i znamenitosti koje Sarajevo ima.

Cjelokupan program osmislila je djelatnica Centra za mlade Ivana Klačar, a realiziran je uz pomoć vršnjačkih edukatorica Tamare Bakule, Adriane Drljepan i Gabrijele Katava koje su se pobrinule da učenici i nastavnici na vrijeme stignu na sve točke, te da uživaju u cjelokupnom programu.

Učenici su imali prigodu obići Vijećnicu, Katedralu, Begovu džamiju, Sabornu crkvu, Sinagogu, Zemaljski muzej, Muzej ratnog djetinjstva, SCC, Avazov toranj, Pionirsku dolinu, Planinu, Žičaru, kino, ali i uživati u zabavnoj večeri uz karaoke, kao i prigodan zabavni program u sportskoj dvorani Renovabis.

Bila je ovo treća ekskurzija koju je Centar za mlade Ivan Pavao II. organizirao u ovoj akademskoj godini.

Zahvaljujemo se svim nastavnicima, učenicima kao i roditeljima na povjerenju i na odličnoj suradnji te vjerujemo kako ćemo i u budućnosti na opće zadovoljstvo naših mladih realizirati školske izlete i ekskurzije kako bi mladi na koncu svoga osnovnog školovanja istinski uživali u glavnom gradu naše BiH.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE