Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zenica: Održana radionica za roditelje u sklopu projekta Klik za zdravlje

Klik slika Copy
U ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine održana je još jedna radionica za roditelje u sklopu projekta Klik za zdravlje. Spomenuti projekt, koji po školama i župama realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. usmjeruje radionice na prevenciju ovisnosti kod mladih, posebno na ovisnost o internetu i probleme uzrokovane društvenim mrežama koje danas sve više stvaraju ovisnosti kod mladih.
Radionica je održana u prostorijama Katoličkog školskog centra sv. Pavao u Zenici, s ciljem da se roditelji informiraju o važnosti prevencije, o metodama i programu koji djeca prođu kroz radionice te o predstojećem Offline kampu koji se ove godine održava u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini, u razdoblju od 30.6. – 4.7. Program kampa je osmišljen tako da sudionici kroz edukativno-zabavno-duhovni program unaprijede stečena znanja i vještine, a prije svega, da se međusobno upoznaju te rađaju nova prijateljstva i kontakte koji se temelje isključivo na međusobnoj komunikaciji koja pet dana ne podrazumijeva korištenje mobilnih telefona.
Zahvaljujemo sudionicima projekta, roditeljima i djelatnicima KŠC-a Sv. Pavao na dosadašnjoj suradnji te se nadamo da će primljeno znanje uroditi dobrim plodovima.  

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE