Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

U Varaždinskoj biskupiji održana XVI. nacionalna završnica KMNL-a

kmnl 2019 zavrsnica 1U razdoblju od 13. do 16. lipnja 2019. godine, u Varaždinskoj biskupiji, održana je XVI. nacionalna završnica katoličke malonogometne lige, kojoj su gostovale malonogometne ekipe nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nakon odigranih utakmica, kao pobjednici ovogodišnje Katoličke malonogometne lige izašli su predstavnici župe Sv. Ilije iz Stoca (Trebinjsko-mrkanske biskupije). Drugo mjesto zauzela je ekipa Uznesenja BDM Kreševo (Vrhbosanska nadbiskupija), dok su se za treće mjesto izborili predstavnici župe Sv. Josipa - Dugi Rat (Splitsko-makarska nadbiskupija).

kmnl 2019 zavrsnica 2Za najbolju fair-play momčad proglašena je ekipa župe Sv. Josipa - Zagreb (Zagrebačka nadbiskupija). Najboljim igračem proglašen je Mario Marić (Sv. Ilija - Stolac), dok su najboljim strijelcima imenovani Ivan Šarić (Sv. Josip - Dugi Rat) i Dražen Čavar (Sv. Ćiril i Metod - Osijek). Najboljim golmanom proglašen je Mateo Bilić (Unesenje BDM - Kreševo).
kmnl 2019 zavrsnica 1Svečanim misnim slavljem u varaždinskoj katedrali Uznesenja blažene Djevice Marije na nebo, koje je predvodio varaždinski biskup Josip Mrzljak okrunjena je 16. nacionalna završnica KMNL-a. Po završetku minog slavlja, svim ekipama su dodijeljene zahvalnice za sudjelovanje te medalje i pehari najboljim ekipama.

Fotografije preuzete s http://zavrsnica.kmnl.hr/

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE