Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Edukatori Malih putokaza u život spremni za ljetni kamp

puz 2Vršnjački edukatori projekta Mali putokazi u život, Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., proveli su vikend od 14. do 15. svibnja u prostorijama NCM Ivan Pavao II. na teambuildingu.

Tijekom ovog susreta, mladi edukatori su imali priliku aktivno slušati i razgovarati s uposlenicama JU „Dom-porodica“ iz Zenice, socijalnom radnicom gđom Enisom Herceg i pedagoginjom gđom Almom Mrako. Prenošenjem vlastitog iskustva u radu s djecom vršnjački edukatori mogli su doznati važne sadržaje koji će i njima samima biti od velikog značaja u radu s djecom tijekom ovogodišnjeg ljetnog kampa.

puz 1

Kroz razne radionice i vježbe sudionici su imali mogućnost učvrstiti svoje znanje u radu s djecom i proširiti svoja vlastita znanja i vještine.
Nakon završetka radionice vršnjački edukatori su se posvetili detaljnoj organizaciji kampa, koji se već može nazvati dugogodišnjom tradicijom, jer se organizira devetu godinu za redom. Tema ovogodišnjeg kampa je edukativno-sportski i zabavni program, pa će tako sudionici kampa imati priliku sudjelovati na raznim sportovima i edukativnim radionicama.
Cilj ove radionice bio je pripremiti edukatore na samostalan rad tijekom kampa.

Ovom prilikom se zahvaljujemo djelatnicama JU „Dom-porodica“ iz Zenica na dugogodišnjoj suradnji i nesebičnom dijeljenu iskustva u radu.

Tamara Bakula

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE