Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Edukacija u sklopu projekta Iuvenes Fructus

kornica 1U subotu, 15. lipnja 2019. godine, u Kornici je održana deseta edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus, na temu mehanizacije u voćarstvu.

Program ove edukacije je zbog prilagodbe vremenskim uvjetima započep u voćnjaku Zorg-In. Platforma pričvršćena za voćarski traktor omogućila je polaznicima pristup visokim dijelovima voćki, te su ih oni ispravljali i vezali za potkonstrukciju, kako bi im olakšali pravilan razvoj.

kornica 2

Nakon ručka, program je nastavljen teoretskim dijelom edukacije na već navedenu temu. Predavač Jozo Miletić polaznicima je predstavio povijesni pregled razvoja mehanizacije te njenu primjenu u suvremenom voćarstvu. I ovo predavanje dopunjeno je kratkim video prikazima, kroz koje su polaznici mogli bolje shvatiti rad strojeva.

kornica 3

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE