Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Bogat sadržaj drugog dana interetničkog kampa u Mostaru

KZ kamp 2 danDrugi dan interetničkog kampa u Mostaru, obilježilo je predavanje o upoznavanju odlika Bosne i Hercegovine. Kroz interakciju s Goranom Markovićem, profesorom geografije u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom, mladi su imali priliku učiti o prirodnim i društvenim vrijednostima njihove zemlje te otkrivati potencijale koje Bosna i Hercegovina krije.

Udruzenje 2Po završetku predavanja, upriličene su kreativne radionice u Udruženju Vedri osmijeh, gdje su sudionici, podijeljeni u skupine, radili na izradi dekorativnih predmeta tehnikom dekupaž, pripremi svadbenih pozivnica te uređivanju staklenika ovog Udruženja. Na samom početku, sudionike je pozdravilila Danijela Kegelj, suosnivačica Udruge koja je predstavila najprije razlog nastanka Udruge te aktivnosti koje se realiziraju s djecom s poteškoćama u razvoju. Sudionici su uz kreativne radionice imali priliku provesti vrijeme s djecom s poteškoćama u razvoju koji su korisnici ovog Udruženja te porazgovarati s njima.

Radionica AminaVečernje sate obilježile su ciklične radionice koje su vodili vršnjački edukatori projekta Koračajmo zajedno Amina Čolaković, Stefan Terzić i Strahinja Savić. Radionice su imale za cilj, kroz različite vježbe, posvijestiti sudionicima različitosti koje postoje među ljudima, kao i važnost zajedničke suradnje i timskog rada kako bi se postigao zajednički cilj.

 Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE