IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radni sastanak tima projekta "Koračajmo zajedno"

Radni sastanak Koracajmo zajednoU ponedjeljak, 6. veljače, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ održan je sastanak vršnjačkih edukatora projekta „Koračajmo zajedno“ s koordinatorima Nadeždom Mojsilović, Alijom Gušićem i Marijom Puljić. Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima koje će biti ostvarene u razdoblju koje slijedi.

Kako bi se članovi tima što bolje upoznali, a kasnije i što bolje međusobno surađivali, planiran je zajednički odlazak na studijsko putovanje u Trebinje i Dubrovnik 25. i 26. veljače, pri čemu će mladi imati priliku posjetiti i značajne vjerske objekte. Također se razgovaralo o potrebi dodatnih edukacija iz oblasti međureligijskog dijaloga, što bi znatno doprinijelo vlastitoj izgradnji vršnjačkih edukatora, ali i poboljšanju kvalitete radionica koje oni pripremaju i prezentiraju.

Mladi su također potpisali „Politiku o zaštiti djece“ koja je donešena na temelju Statuta NCM „Ivan Pavao II.“, a odnosi se na definiranje vrijednosti i principa te pravila ponašanja onih koji rade s djecom kroz različite projektne aktivnosti koje realizira ovaj Centar.

Tim projekta Koracajmo zajedno

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE