Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Započeo ljetni kamp mira Friedensgrund BiH

Taize

U subotu 13. srpnja u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini, kod Teslića, započeo je trinaesti ljetni kamp Friedensgrund BiH

U poslijepodnevnim satima sudionici iz Odžaka, Istočnog Sarajeva, Sarajeva, Foče, Travnika, Novog Travnika, Radunica i Zenice, okupili su se kako bi sljedećih sedam dana proveli zajedno učeći o drugim vjerama, upoznavajući jedni druge, te stekli prijateljstva za cijeli život.
otvaranjePrvi dan kampa počeo je predstavljanjem ciljeva, programa kao i voditelja. Sve mlade na početku su pozdravili vlč. Šimo Maršić, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., te koordinatorice kampa Marija Puljić i Nadežda Mojsilović. Nakon uvodnog dijela mladi su imali priliku međusobno se upoznati i podijeljeni u grupe osmisliti naziv svoje grupe te predstaviti se drugima na kreativan i originalan način. Po završetku upoznavanja, svim nazočnim predstavljena je ekumenska zajednica Taize, te molitve u duhu Taize-a

predstavljanje grupa

Dan je završen molitvom, a sudionici s nestrpljenjem očekuju sljedeće dane na još jednom kampu Friedensgrund BiH.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE