Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Kick off sastanak RIPPO projekta

Kick off sastanak projekta RIPPO 1U četvrtak, 09. veljače zvanično je predstavljen projekt Razvoj i profesionalizacija prevencije ovisnosti (RIPPO) na Kick-off sastanku održanom u Sarajevu. Sastanku su nazočili: 13 sudionika RIPPO projekta, predstavnici partnerskih organizacija i institucija, kao i Savjetodavnog odbora RIPPO projekta. Partnerske organizacije/institucije su iz raznih oblasti što čini posebno bogatstvo projekta. U realizaciji projekta sudjeluju:

Institut za razvoj mladih KULT, Ilidža
• JU “Terapijska zajednica Kampus” Kantona Sarajevo, Sarajevo
• Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Novi Grad Sarajevo
• Omladinski klub „Pod istim suncem“, Jablanica
• KJU Porodično savjetovalište, Sarajevo
• UG „Viktorija“ Banja Luka, Ured Trebinje
• Centar za edukaciju mladih, Travnik
• Centar za mentalno zdravlje, JZU Dom zdravlja, Doboj
• Centar za mentalno zdravlje, JU Dom zdravlja, Vitez
• Udruženje za prevenciju ovisnosti NARKO-NE, Novo Sarajevo

Sastanak su vodili izvršni direktor NARKO-NE-a, Amir Hasanović, i konzultantica projekta Andrea Mewaldt. Na sastanku je predstavljena povijest dosadašnjeg djelovanja sličnih projekata zahvaljujući kojima je došlo do ideje za RIPPO projekt, zatim je analizirana povezanost i uloga svih aktera u projektu, te su kroz grupnu diskusiju sudionici analizirali projekt iz svoje perspektive. Pred kraj sastanka je prezentiran okvirni plan aktivnosti koje bi se trebale odvijati u tekućoj godini.
Projekt za cilj ima profesionalizaciju stručnog kadra vladinih i nevladinih organizacija za kontinuiranu realizaciju praktičnih aktivnosti prevencije ovisnosti, dalji razvoj različitih polja prevencije ovisnosti, te uspostavljanje mreže vladinih i nevladinih organizacija kao ključnog aktera koji će dalje zagovarati integriranje prevencije ovisnosti u političke, zdravstvene, sigurnosne i programe za mlade u BiH.

RIPPO projekt predstavlja konceptualnu fazu koja prethodi uspostavljanju centra za prevenciju ovisnosti, a teži tome da oblast prevencije ovisnosti postane održiva na sustavnoj razini jer samo praktični rad nije dovoljan.

Kick off sastanak projekta RIPPO 3

Preuzeto s: www.prevencija.ba

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE