Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

FRAMAŠI IZ DOMALJEVCA NASTAVLJAJU S PRIPREMOM ZA SHKM U VUKOVARU

DSC00082Frama  Domaljevac nastavlja redovito s obradom kateheza, kako bi se duhovno pripremili za Susret hrvatske katoličke mladeži. Važnost  kateheza, koju su prepoznali i domaljevački framaši,  jest u dosljednoj pripremi mladih, koja jedina omogućuje da Susret bude ostvaren u punini. Jer, smisao Susreta nije da on bude događaj koji će bljesnuti u jednom trenutku mlade osobe, nego da bude hrana koja će joj dati snaguda donosi tračak nade u beznađe i depresiju svijeta po povratku iz Vukovara.

9. veljače framaši i ostali mladi obradili su katehezu Strahovi i nade čovječanstva, koju su predvodili framaši Ivana Perišić, Josip Mikolić, Ljubica Piljić i Kristina Perišić. Istoga dana, dvoje framaša iz medijske sekcije snimili su na Radio postaji Orašje redovitu emisiju pod nazivom Gospodin vam dao mir. Zatim su framaši iz molitvene sekcije animirali euharistijsko klanjanje uz blagdan Gospe Lurdske za Dan bolesnika. No, tu njihovoj aktivnosti nije bio kraj! Već 11. veljače, mladi iz Domaljevca su obradili i  katehezu Molitva je nada. Osim što imaju priliku za duhovni rast, framaši ističu da se svi njihovi susreti ističu zajedništvom te radnim i kreativnim ozračjem.

DSC00076

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE