IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenice iz Novog Travnika u ulozi novinara

Novi Travnik novinariUčenice iz župe Presveto Trojstvo iz Novog Travnika zajedno sa župnikom don Antom Ledićem 2. listopada, posjetile su prostorije Katoličkog tjednika u Sarajevu, pri Medijskom centru Vrhbosanske nadbiskupije.

Po dolasku u redakciju Katoličkog tjednika šest mladih župljanki: Nikolinu Tomić, Mariju Bilić, Andreu Šiško, Petru Čorić, Viktoriju Jelušić i Maristelu Čorić dočekali su djelatnici MCVN-a Miroslav Gracić, Davor Krajinović i Josipa Prskalo.

Novinari Novi TravnikSusret je započeo upoznavanjem s članovima redakcije, a potom im je u briefing dvorani predstavljen program medijske akcije Biti novinar jedan dan. Učenice su potom podijeljene u tri skupine. Nikolina i Marija zajedno s Josipom pisale su vijest, te su bile zadužene za čitanje teksta za video, i za uzimanje, odnosno davanje izjava. Andrea i Petra s Davorom su učile osnove fotografije te samostalno fotografirale, dok su Viktorija i Maristela kamerom uz Miroslavovo vodstvo bilježile kadrove medijske akcije.

Spomenimo i to da su mlade Novotravničanke prethodno posjetile i Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., koji u suradnji s MCVN-om provodi projekt Škola volonterizma čiji je dio i spomenuta akcija Biti novinar jedan dan.

Više o tome kako su proveli dan pogledajte i u video prilogu: https://www.youtube.com/watch?v=gYdwsm9DfdM

Nikolina Tomić i Marija Bilić/ KT

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE