IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

DEKANATSKI SUSRET KRIZMANIKA 2017.

Detalj s proslogodisnjeg susreta 4

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ od 2011. godine organizira Dekanatski susret krizmanika. Cilj susreta jest omogućiti krizmanicima da se međusobno upoznaju i razmjene iskustva, ali i da im se posvijesti da sakramentom potvrde potvrđuju svoju pripadnost Crkvi te da primaju „snagu“, silu odozgor – Duha Svetoga kako bi mogli biti duša Crkve, odnosno aktivni članovi svojih župnih zajednica.

Ove godine će mladi iz 9 dekanata i 46 župa Vrhbosanske nadbiskupije primiti sakrament potvrde, i to iz Bugojanskog, Kreševskog, Šamačkog, Ramskog, Usorskog, Sutješkog, Žepačkog, Sarajevskog i Travničkog dekanata.

Povodom Godine katoličkog laikata, za temu i geslo ovogodišnjeg Susreta krizmanika izabran je citat iz Ivanovog evanđelja „Kao što je Otac poslao mene, i ja šaljem vas“ (Iv 20,21). Kroz program koji je osmišljen, mladima će se nastojati ukazati na njihov poziv i poslanje širenja Radosne vijesti unutar župne zajednice. 

Predviđeni termini Susreta su: 4. ožujka, 25. ožujka i 1. travnja. Molimo dekane spomenutih dekanata u kojima će biti upriličena podjela sakramenta potvrde ove godine da nam jave do 20. veljače koji termin je najprihvatljiviji za njihov dekanat. Kontakt osoba je Marija Puljić: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; tel. 033/766-226.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE