Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Advent na Stupu

advent na stupuVeć četiri godine župa Stup u suradnji sa Hrvatskim kulturno-umjetničkim društvom „Don Ivan Trobentar“ organizira akciju „Advent na Stupu“.
Ove godine i Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ imat će čast sudjelovati na spomenutoj akciji, gdje će djelatnici i volonteri Centra za mlade tijekom Došašća subotom i nedjeljom prodavat razne delicije, a sav prihod će se donirati u humanitarne svrhe.
U kućici Centra za mlade svake subote od 18.00 do 23.00 sati i nedjeljom nakon svetih misa svi posjetitelji moći će ugodno iznenaditi svoj stomak. Bit će tu raznih delicija i toplih napitaka, od kojih izdvajamo sarmu koju će pripremiti kuhari Centra za mlade, kao i kolače koje su pripremili djelatnici i prijatelji naše organizacije.
Ovom prigodom pozivamo sve dobre ljude da dođu na Stup i budu dio ove lijepe priče, te svakako daju svoj mali doprinos za pomoć ljudima koji su u potrebi, kako bi u ove hladne dane ugrijali njihova srca i vratili im vjeru u život i ljudsku dobrotu.

Na koncu zahvaljujemo župniku župe Stup, vlč. Miroslavu Ćavaru na pozivu i ustupljenoj kućici, te se radujemo što možemo biti dio ove čarolije koja će se do 22.12. svaki vikend održavati u župnom dvorištu.

Vidimo se i dobrodošli na „Advent na Stupu“.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE