Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Održan Košarkaški turnir prijateljstva u Istočnom Sarajevu

KT Istocno SarajevoU organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., a u okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno u nedjelju, 9. veljače 2020.,  u Sportskoj dvorani "Slavija" u Istočnom Sarajevu, upriličen je Košarkaški turnir prijateljstva. Na susretu, koji je okupio oko 100 sudionika, sudjelovali su klubovi: ŽKK Play Off iz Sarajeva;  ŽKK Leotar 03 iz  Trebinja; ŽKK Livno; ŽKK Konjic te ŽKK Igman iz Istočne Ilidže.

 

Košarkaški turnir prijateljstva 4Prvo mjesto pripalo je KK  „Konjic“, drugo mjesto  ŽKK „Play off“, dok je treće mjesto zauzeo ŽKK „Livno.“ Titulu najbolje igračice odnijela je Nađa Kovačević, ŽKK „Konjic“.

Košarkaški turnir prijateljstva 3Cilj projekta Koračajmo zajedno je potaknuti mlade triju većinskih vjeroispovijesti u BiH da razvijaju osjećaj odgovornosti prema vlastitoj zemlji i otkrivaju bogatstvo različitosti unutar nje. Od ove školske/akademske godine projekt Koračajmo zajedno razvija se i kroz uvođenje sportskih aktivnosti u cilju promicanja mira i suživota.

Košarkaški turnir prijateljstva 6Sport ima itekako pozitivne vrijednosti učenja, kao što su timska suradnja, fair play i vodstvo, koje se tijekom igre ispoljavaju, a mogu se primjeniti i u svakodnevnom životu.

Košarkaški turnir prijateljstva 2

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE