Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sportom do prijateljstva

Orasje 1U subotu 15. veljače u organizaciji Odbora za međureligijsku suradnju Orašje, a u suradnji s Akademijom Atletico 1919 i Centrom za kulturu u Orašju, održan je međureligijski malonogometni turnir Sportom do prijateljstva.

Ovaj sportski susret, koji je bio obogaćen raznovrsnim popratnim sadržajima, realiziran je uz novčanu potporu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. kao dio aktivnosti na međureligijskom projektu Koračajmo zajedno.

Na turniru su sudjelovali dječaci i djevojčice u dobi do 11 godina iz Škole nogometa Perfect Srebrenik, Škole nogometa Rudanka Doboj i Akademije Ateletico 1919 Orašje. Sve prisutne je pozdravio  i otvorio zvanično turnir Anto Pušeljić, predsjednik Odbora za međureligijsku suradnju Orašje, a u ime NCM Ivan Pavao II. sve nazočne je pozdravio projekt asistent Mario Tucaković, koji je predstavio projekt Koračajmo zajedno te humanitarni karakter ovog sportskog susreta.

Nakon turnira, na kojem je pobjednički pehar osvojila ekipa Akademije Atletico 1919, uslijedio je zajednički ručak, te su svi igrači i treneri posjetili gradsku džamiju u Orašju i Franjevački samostan u Tolisi.

Nogometni turnir Sportom do prijateljstva može biti pokazatelj i drugima u našem društvu kako se gradi zajedništvo među mladim ljudima, a kroz projekt Koračajmo zajedno će se nastaviti realizirati slični susreti i u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Orasje 2

Nadežda Mojsilović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE