Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

ZAPOČELE PRIPREME ZA MEĐUNARODNI ERASMUS PLUS PROGRAM U AUSTRIJI

1Katolički školski centar "Petar Barbarić", zahvaljujući suradnji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II." i organizacije za mlade iz Austrije, Iniciativ Angola, i ove godine sudjuluje na velikom međunarodnom programu koji će se krajem lipnja i početkom srpnja održati u Klagenfurtu i Sankt Primusu. Međunarodni Erasmus Plus program pod nazivom "ActNow4Tomorrow" ugostit će šezdeset srednjoškolaca iz devet zemalja, a osim naših učenika, ove godine program će ugostiti učenike iz Portugala, Finske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Srbije i Grčke.

Tema ovogodišnjeg susreta jeste ekologija i hitnost rješavanja ključnih problema koje se odnose na zaštitu životne sredine i to kroz direktno uključenje mladih u procese zaštite prirode.
Tijekom prethodnog vikenda, voditelj Regionalnog ureda za mlade i projekata KŠC-a, Alen Gudalo, posjetio je projektni tim u Austriji i sudjelovao na pripremnom sastanku koji je ugostio predstavnike zemalja i organizacija koje će ovo ljeto delegirati svoje mlade za sudjelovanje na ovom međunarodnom programu.

2

Tijekom sastanka projektnog tima dogovorene su temeljne aktivnosti, obveze sudionika kao i uloga svake od zemlje koja će sudjelovati na programu. Također, projektni tim posjetio je projektne lokacije (ljetni kamp Kinderland, Klagenfurt i organizacije domaćine aktivnosti).

KŠC "Petar Barbarić" će s velikim zadovoljstvom biti dio ovog programa, a izbor i priprema učenika će biti definiran u razdoblju ispred nas.

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE