Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Trebaš nam: Pošalji poruku podrške za mlade u Italiji!

Webp.net resizeimage 1Zabrinut si? Nedostaju ti tvoji prijatelji kako biste „face to face“ porazgovarali o svemu onome što se trenutno događa u svijetu? Fali ti škola, ekipa iz razreda i jedva čekaš da sve ovo završi?

Sigurno je mnogo pitanja koja sebi svakodnevno postavljaš, a na koja bi najradije dobio odgovor istog trenutka. Vjerujem i da bi još danas poslušao sve upute koje svakodnevno dobivaš od državnih institucija i već sutra nastavio s normalnim životnim navikama.

No, ostani kući! Još uvijek.

A, za to vrijeme dok si kući, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. pozivaju tebe, tvoje prijatelje, roditelje, susjede da upravo podršku koja tebi nedostaje od tvojih prijatelja, poklonite našim dragim prijateljima, volonterima, partnerima, mladima u Italiji.

Italija u ovome trenutku iz dana u dan prolazi kroz teško razdoblje kada uz veliki broj zaraženih, svakodnevno se oprašta i s velikim brojem preminulih stanovnika. I baš zbog toga, želimo im jednom „društvenom podrškom“ pokazati da nisu sami, da su u mislima, molitvama s nama i da mislimo na njih!

Zato te pozivamo da na običnom A4 papiru napišeš jednu svoju, iskrenu, ohrabrujuću poruku na bilo kojem jeziku. Ispod poruke u desnom kutu napišeš svoje ime i prezime i mjesto iz kojeg šalješ poruku podrške mladima u Italiji. Svoju fotografiju pošalji do četvrtka, 26. ožujka na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem društvenim mreža, kako bismo već u četvrtak napravili kolaž s vašim fotografijama i poslali poruku podrške mladima iz Italije.

Također, te podsjećamo da u ovome razdoblju u kojem se trenutno nalazimo svaku večer, od ponedjeljka do subote u 19:30 za tebe, tvoju obitelj i tvoje prijatelje smo pripremili duhovni i poticajni sadržaj koji „live“ čitamo na Facebook i Instagram profilu, da svakodnevno objavljujemo zanimljiv kulturni, duhovni i edukativni sadržaj na službenoj stranici Centra za mlade.

Pozivamo i tebe da nam pišeš kako kvalitetno ispunjavaš ovo vrijeme, kako se zabavljaš, što savjetuješ svojim vršnjacima da rade u ovome razdoblju i slično. Rado ćemo na našim stranicama podijeliti i tvoju priču!

Čuvaj se i ostani kući!
#zajednoumolitvi

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE