Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Rezultati natječaja za najbolji literarni rad "Krist - nada naša"

Povodom jubilarnog 10. Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, raspisao je natječaj za najbolji literarni rad na temu gesla Susreta - „Krist, nada naša“, koji je zaključen 25. veljače 2017. godine. Izbor najboljeg literarnog rada vršilo je tročlano povjerenstvo u sastavu: Emilija Pavićević, prof. hrvatskog i latinskog jezika i književnosti, Ivana Mostarac, prof. hrvatskog jezika i književnosti i Renata Vrdoljak, zamjenica ravnatelja NCM „Ivan Pavao II.“.

Nakon ocjene radova, koji su bili označeni šiframa, te međusobnog usuglašavanja, povjerenstvo je izdvojilo tri najbolja rada:
1. Antonija Jerkić, Sarajevo
2. Anja Vukadinović, Vitez
3. Antonia Gašpar, Mostar

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ je osigurao vrijedne nagrade za tri najbolja rada. Nagrada za prvo mjesto je besplatno putovanje na SHKM u Vukovar (29. - 30. travnja 2017. godine) i set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katekizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovjedi se!). Drugo mjesto bit će nagrađeno setom Youcat - knjiga i setom školskog pribora, a nagrada za treće mjesto je set Youcat-knjiga.

Cjeloviti pobjednički tekstovi bit će objavljeni na službenoj stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ www.mladicentar.org te u rubrici Katoličkog tjednika „Glas mladih“.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ zahvaljuje svim mladima koji su se odazvali na natječaj za najbolji literarni rad.

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE