Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Podijelite s nama najljepše uskršnje fotografije!

Uskrs 2020 fotografije

Najveći kršćanski blagdan Uskrs ove godine ćemo dočekati na malo neobičniji način, u skromnijem okruženju i najužem krugu obitelji. Međutim, čar Uskrsa, usprkos pooštrenim mjerama zbog pandemije korona virusa, potrudit ćemo se doživjeti na najbolji mogući način.

Najveća draž Uskrsa je ono što je u srcu – nesumnjivo! No, lijepo je podijeliti i uskršnje trenutke s drugima. Te trenutke obično čine sitnice – zagrljaj voljenih, lijepo uređen uskršnji kutak, pisanice rađene tradicionalnim ili modernim metodama, tradicionalni blagdanski stol... Mnogo je lijepih uskršnjih motiva, ponekad znanih samo ukućanima. No, sreća postaje većom kada se dijeli!
S obzirom da ovog Uskrsa nismo u mogućnosti doći u posjet jedni drugima, mi vas pozivamo da uskršnje motive ovjekovječite fotografijama i da nama pošaljete jednu – najljepšu po vašem izboru.
Svi vi koji ste zainteresirani za sudjelovanje, možete slati svoje fotografije na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem facebook stranice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. ili instagram profila centar_za_mlade_ivan_pavao.
Rok za slanje fotografija je u nedjelju, 12. travnja, do ponoći. Uz fotografiju je potrebno poslati i osnovne podatke autora (ime i prezime te mjesto prebivališta).
Najljepše fotografije bit će objavljene u ponedjeljak 13. travnja, na web stranici Centra za mlade te na društvenim mrežama.

Tim NCM Ivan Pavao II.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE