IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava predavanja: Doprinos vjernica u izgradnji pomirenja, suživota i interetničke suradnje

Plakat predavanje Koracajmo zajednoU ponedjeljak 06. ožujka u 19 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ bit će upriličeno predavanje pod nazivom „Doprinos vjernica u izgradnji pomirenja, suživota i interetničke suradnje“.

Predavanje koje se realizira u sklopu projekta „Koračajmo zajedno“ samo je dio aktivnosti koje će se u budućnosti organizirati u sklopu projekta. Predavači Azra Ibrahimović, islamska teologinja, Božana Ivelić- Katava- katolička teologinja i Olivera Jovanović, pravoslavna teologinja kroz zanimljivo predavanje osvrnut će se na važnost i doprinos žene kao vjernice u izgradnji pomirenja, suživota ali i interetničke suradnje.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane mlade, prijatelje i volontere Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ da nam se pridruže na predavanju koje se realizira uz pomoć Američke ambasade.
Nakon predavanja bit će upriličeno druženje za sve mlade.

Svi ste dobrodošli!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE