IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv na edukaciju za pisanje projekata

A Centar donji ulazNadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ i ove godine prije natječaja za projekte mladih za dodjelu malih grantova za podršku projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata organizira jednodnevni trening u cilju osnaživanja i unapređivanja znanja i vještina za pisanje projekata kako bi mladi postali ravnopravni pri učešću na konkursima za pisanje projekata.

Cilj treninga usmjeren je na natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ gdje će sudionici moći naučiti savladati vještine iz područja projektnih prijedloga, te unaprijediti razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Pravilno ispunjena aplikacija je jedan od glavnih uvjeta prolaska projektne ideje, dok će komisija dodatnim bodovima podržati sve one koji budu sudjelovali na edukaciji i dati im veću šansu za podršku njihove projektne ideje.

Termin održavanja treninga je 25. ožujka 2017. godine u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u terminu od 09.00 h do 17.00 h. Kotizacija za sudjelovanje na treningu iznosi 30 KM po osobi. Za sudjelovanje na treningu može se prijaviti najviše 2 osobe iz iste župe, udruge, pokreta. Osobama koji dolaze dan ranije zbog udaljenosti, NCM „Ivan Pavao II.“ osigurat će smještaj u prostorijama Centra.

Za sudjelovanje na treningu potrebno je poslati prijavu do 20. ožujka 2017.godine. Prijave se mogu slati elektronskim putem na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za više informacija javite se putem maila ili kontakt telefona: +387 33 788 406. Broj sudionika je ograničen!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE