Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Instagram live: Druženje s fra Josipom Jukićem

Najava fra Josip JukicViše od mjesec dana, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. svakog ponedjeljka, srijeda i petka na Instagram profilu Centra za mlade predstavljaju zanimljive svećenike, njihove životne priče i bogat pastoralni rad s mladima.

Ohrabriti mlade, odgovoriti na njihova pitanja, probleme i izazove, ali i upoznati svećenika iz drugog ugla cilj je instagram uživo javljanja koji iz tjedan u tjedan bilježe sve veći broj pratitelja ne samo iz Bosne i Hercegovinem, nego i Hrvatske i drugih zemalja regije.

U srijedu, 29. travnja, u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade, djelatnik Josip Milanović ugostiti će još jednog zanimljivog, drugačijeg svećenika koji će svojom životnom pričom sigurno inspirirati veliki broj mladih.

Fra Josip Jukić, večerašnji gost župnik je župe sv. Ante Padovanskog u Čukliću kraj Livna, a u večerašnjem razgovoru otkrit će koja mu župa nedostaje, ispričat će svoju borbu s kilogramima u kojoj je izgubio 96 kilograma. Fra Josip će nam otkriti i što je recept za dobar i kvalitetan rad s mladima i je li bolji nogometni trener ili igrač.

Budite i večeras s nama u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade i iz udobnosti vašeg doma upoznajte još jednog svećenika čij je vas rad i životna priča, vjerujemo oduševiti.

Ako ne pratite instagram profil Centra za mlade, možete to učiniti ovdje.

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE