Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Donacija za korisnike Udruženja „Zemlja djece u BiH“

Computer Donation 673x423Pandemija virusa COVID-19 donijela je mnogo promjena u svakodnevnici kod mnogo djece i mladih te se mnogo učenika širom Bosne i Hercegovine zateklo u situaciji u kojoj nisu bili u mogućnosti pratiti online nastavu kako bi stizali sve školske obaveze.

Prateći situaciju na terenu i u komunikaciji s mladima, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. upoznat je s ovim stanjem te je uvidio gdje je pomoć najpotrebnija. U suradnji s Fondacijom Bosana i Udruženjem Zemlja djece u BiH, donaciju od 5 računala Centar za mlade je uručio korisnicima Centra za savjetovanje i zagovaranje za prava djeteta pri Udruženju u Tuzli.

Osoblje Centra za mlade Ivan Pavao II. je sretno što je bilo u mogućnosti pomoći onima koji su najranjivija kategorija našeg društva, te se nadamo da će ova donacija olakšati svakodnevnicu u budućnosti njenim korisnicima.

Nadežda Mojsilović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE