Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Instagram live: Druženje s fra Marinom Karačićem

fmk liveViše od mjesec dana, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. svakog ponedjeljka, srijeda i petka na Instagram profilu Centra za mlade predstavljaju zanimljive svećenike, njihove životne priče i bogat pastoralni rad s mladima.

Ohrabriti mlade, odgovoriti na njihova pitanja, probleme i izazove, ali i upoznati svećenika iz drugog ugla cilj je instagram uživo javljanja koji iz tjedan u tjedan bilježe sve veći broj pratitelja ne samo iz Bosne i Hercegovine, nego i Hrvatske i drugih zemalja regije.

Nakon ovotjednog predstavljanja fra Julijana Madžara i fra Josipa Jukića, u petak, 1. svibnja u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade, djelatnik Josip Milanović ugostit će još jednog svećenika franjevca čij rad i djelovanje prati veliki broj mladih.

Fra Marin Karačić, nacionalni je duhovni asistent Frame Bosne i Hercegovine, kantautor duhovne glazbe čije pjesme bilježe desetine tisuća pregleda na Youtube. U razgovoru fra Marin će otkriti koja mu je najdraža pjesma koju je napisao, što je htio biti kao dječak i u čemu pronalazi inspiraciju za svoj rad s mladima. Saznat ćemo i što ga može nasmijati do suza, ali i što rasplakati.

Budite i večeras s nama u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade i iz udobnosti vašeg doma upoznajte još jednog svećenika čij je vas rad i životna priča, vjerujemo oduševiti.
Ako ne pratite instagram profil Centra za mlade, možete to učiniti ovdje.

Josip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE