Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Instagram Live: prof. dr Mirza Smajić

Najava za live prof. SmajicU sklopu projekta Vision is decision – Mladi i demokracija, u srijedu 20. svibnja s početkom u 20 sati, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira live druženje na Instagram profilu Centra za mlade Ivan Pavao II. s prof. dr. Mirzom Smajićem.

U live druženju koje započinje u 20 sati s prof. Mirzom Smajićem, razgovarat ćemo o promjenama u svijetu koje su nastale pandemijom izazvanom koronavirusom, o krizi koju je pandemija izazvala i njenim razmjerama. Također, mladi će imati priliku slušati o tome ima li demokracije u našoj zemlji te ima li prostora za mlade, autentične političire.

O ovim ali i o mnogim drugim temama, razgovaramo večeras s profesorom Mirzom Smajićem, šefom odsjeka sigurnosnih i mirnovnih studija na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Večerašnji gost i stalni je predavač sigurnosne politike BiH u organizaciji Misije OSCE-a u BiH i Ministarstva sigurnosti BiH. Angažiran je kao konsultant od strane domaćih i međunarodnih organizacija (Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini). Naučne oblasti u kojima istražuje i djeluje su: sigurnosne studije, humana sigurnost, unutrašnja sigurnost i studije provedbe zakona i policije.
U svojstvu autora ili koautora objavio je četiri knjige i studije, odnosno više stručnih i znanstvenih radova koji su publicirani u BiH i i inozemstvu. Kao istraživač ili konsultant je sudjelovao u većem broju znanstvenih kongresa i projekata u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

Budite s nama i večeras, 20. svibnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu.
Instagram profil možete pronaći ovdje.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE