Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Natječaj za literarni rad- I moj glas je važan!

Natjecaj slikaS ciljem poticanja mladih na razvoj kritičkog mišljenja i izražavanje vlastitih stavova, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. raspisuje natječaj za literarni rad u sklopu projekta Vision is decision – Mladi i demokracija, na temu: Moć jedne olovke- I moj glas je važan!

Cilj projekta Mladi i demokracija je posvijestiti mladima da su oni ključni čimbenici u kreiranju zdravijeg političkog ozračja, stvaranju novih radnih mjesta, kao i određivanju pravca za razvoj društva u cjelini, a sve to korištenjem vlastitih znanja, vještina, sposobnosti i talenata. Upravo zbog toga, Centar za mlade Ivan Pavao II. poziva mlade da se prijave na literarni natječaj i osvoje nagrade.

Literarni rad se može poslati u obliku priče, proze ili pjesme. Radove poslati na adresu Gatačka 18, 71 000 Sarajevo, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s naznakom: “Natječaj za literarni rad – Mladi i demokracija”, najkasnije do 08. lipnja 2020. godine. Ocjenjivanje radova izvršit će se u dvije kategorije: srednjoškolci i studenti. Sadržaj teksta treba biti usmjeren na poticanje mladih na kritičko razmišljanje, razvoj demokratskog društva, važnost shvaćanja izlaska na izbora, moć glasovanja i sl.

UVJETI NATJEČAJA:
- Pravo sudjelovanja imaju srednjoškolci i studenti
- Tekstovi ne smiju biti ranije objavljivani
- Radovi trebaju biti pisani fontom Times New Roman, veličine fonta 12 i proreda 1,5
- Rad treba napisati isključivo jedan autor (ne prihvaćaju se suautorski radovi)
- Radovi trebaju imati naslovnicu sa sljedećim naznakama: naslov rada, ime autora, datum rođenja, adresa, telefonski broj i e-mail adresa)

Rezultati natječaja, kao i cjeloviti pobjednički tekstovi, bit će objavljeni na službenoj stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. www.mladicentar.org te u rubrici Katoličkog tjednika Glas mladih.

Pobjednike literarnog natječaja u dvije kategorije (srednjoškolci i studenti) očekuju nagrade, a to su:
1. Prva nagrada: 150,00 KM
2. Druga nagrada: 100,00 KM
3. Treća nagrada: 50,00 KM

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE