Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Instagram Live: vlč. Josip Vajdner

Najava za live Vajdner KopirajU sklopu projekta Vision is decisionMladi i demokracija, u petak 22. svibnja s početkom u 20 sati, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. na svome Instagram profilu organizira live druženje s mr. vlč. Josipom Vajdnerom, glavnim urednikom Katoličkog tjednika i portala Nedjelja.ba.

S vlč. Josipom Vajdnerom, razgovarat ćemo o tome koliko je važna uloga medija u jednom demokratskom društvu, a poglavito danas, u vremenu pandemije. Također, razgovarat ćemo i o društvenim medijima te koliko oni utječu na život mlade osobe.

Vlč. Vajdner, je nakon teologije, upisao studij komunikologije na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, gdje je odbranio magistarsku tezu pod naslovom Komunikacija Katoličke crkve u BiH s (eksternom i internom) javnošću putem lista „Katolički tjednik“. Glavni urednik Katoličkog tjednika, jedinog takvog časopisa u Bosni i Hercegovini, je od 2006. kada mu je Vinko kard. Puljić, vrhbosanski nadbiskup dodijelio dekret za to mjesto.

Budite s nama i večeras, 22. svibnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu.

Instagram profil možete pronaći ovdje.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE