Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Izravni prijenos programa proslave Dana mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Najava Misa Sredisnja misaU petak 29. i subotu 30. svibnja na portalu Nedjelja.ba moći ćete pratiti izravni prijenos svetih misa i klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu iz župe i Gospinog svetišta u Komušini.

U dopisu od 22. travnja, kojega je uputio svim svećenicima, redovnicima, redovnicama i vjernicima Vrhbosanske nadbiskupije, Vinko kard. Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, odredio je da će se ovogodišnje svibanjske pobožnosti obaviti prema uobičajenom rasporedu, ali uz poštivanje mjera za sprječavanje širenja koronavirusa i mjera o javnom okupljanju.

Tako će se i zavjet zahvalnosti Gospi Kondžilskoj u Komušini 30. svibnja i ujedno Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije kojeg organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., morati proslaviti u skladu s još uvijek važećim mjerama, posebno pak mjerom o broju sudionika javnog okupljanja, koje je na području entiteta Republika Srpska ograničeno na 50 osoba.

Kao dio programa predviđenog za petak 29. svibnja, u 18 sati bit će slavljena sveta misa u župi i Gospinom svetištu u Komušini koju ćete moći pratiti putem ovog linka. Istog dana će u 21 sat započeti klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu te će i ono biti dostupno na linku.

U subotu 30. svibnja kada se na razini Vrhbosanske nadbiskupije obilježava Dan mladih, na YouTube kanalu Nedjelja.ba će također biti moguće pratiti izravan prijenos mise s brda Kondžilo.

Mise i klanjanje, osim na portalu Nedjelja.ba i YouTube kanalu, bit će moguće pratiti na Facebook stranici Nedjelja.ba i Instagram profilu Centra za mlade Ivan Pavao II. kojeg možete pronaći ovdje. 

Preuzeto: Katolički tjednik 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE