Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Demokratska akademija za srednjoškolce

DEMOKRATSKA AKADEMIJA 2U sklopu projekta Vision is decision - Mladi i demokracija , u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održat će se demokratska akademija za mlade, od 29. lipnja do 3. srpnja 2020. godine.

Nakon tri edukativna vikend- susreta, koja je prošla skupina mladih iz nekoliko škola s područja Bosne i Hercegovine, demokratska akademija je otvorena za sve zainteresirane srednjoškolce koji žele pet dana provesti negdje izvan doma, a da istovremeno uče kvalitetno raditi s mladima iz drugih škola,

Cilj susreta je upoznati mlade srednjoškolce sa pojmovima demokracije te će kroz zabavno - edukativni program, u trajanju od 5 dana, biti pripremljen program za mlade da bi se što bolje upoznali, savladali nove pojmove, naučili nove tehnike rada u učionici, ali i izvan nje. Kroz sadržajne i zabavne radionice savladat će se učenje demokratskog ponašanja u društvu, i vidjeti da je pojam demokracije puno više od onoga uz što se danas povezuje.

Ujedno, vrijeme provedeno u Sarajevu iskoristit će se za zajedničke izlete i posjete određenim kulturnim znamenitostima u gradu.
Uz voditelje projekta te vršnjačke edukatore, određene radionice držat će o gosti predavači iz stručnih oblasti.

Zbog situacije nastale pandemijom Korona virusa i krizom koja je uslijedila, za sve sudionike ove godine osiguran je besplatan smještaj i hrana u prostorijama NCM-a Ivan Pavao II. u tijeku trajanja programa.

Odgovorna osoba je koordinatorica projekta Filipa Đuretić, a prijaviti se možete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili putem telefona +387 33 766 225 svakim radnim danom od 08-16 sati, najkasnije do 20. lipnja 2020. godine.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE