Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Drugi dan Demokratske Akademije ispunjen edukativnim radionicama i timskim radom

 

DSC 0196 CopyProgram drugog dana Demokratske Akademije započeo je radionicom Prava, odgovornosti i pravila u skupini gdje su sudionici imali priliku vidjeti koliko je njihov doprinos u demokratskoj proceduri važan i da imaju priliku utjecati na sastavljanje pravila.

Zatim su kroz sljedeću radionicu vježbali komunikacijske vještine. Nakon edukativnih radionica uslijedio je zabavni dio programa na otvorenom gdje su se zabavili kroz različite takmičarske igrice.
Nakon zabave razgovarali su i o važnosti volonterizma, prednostima i nedostacima volonterskog rada, te na koji način ovakvim djelatnostima mogu iskoristiti svoje slobodno vrijeme. Kroz radionicu o volonterizmu mladi su imali priliku podsvijestiti značenje takvoga rada, koji donosi mnogo veću nagradu nego što je materijalna dobit.
DSC 0262 CopyPosebnost drugog dana kampa bila je i igrica timski rad u kojoj su sudionici trebali ispuniti osam zadataka u određenom vremenskom roku. Zadatak je bio pronaći najvažnije znamenitosti grada Sarajeva. U večernjem dijelu programa objavljeni su rezultati pobjedničkog tima te je najuspješnija grupa osvojila nagradu.sebilj

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE