Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Završen Drugi interetnički kamp za mlade "Gradimo mostove"

Gradimomostove 2020 zadnji dan 4

U Sarajevu je 11. srpnja, završen drugi po redu Interetnički kamp za mlade, pod geslom Gradimo mostove, koji je okupio srednjoškolce iz gotovo cijele Bosne i Hercegovine: Banja Luke, Orašja, Živinica, Novog Travnika, Travnika, Viteza, Zenice, Istočnog Sarajeva, Kupresa, Prozora i Sarajeva.

Kroz šest dana zajedničkog boravka u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II., mladi su imali priliku učiti o važnosti međureligijskog i interkulturalnog dijaloga, hebrejskoj kaligrafiji te važnosti volonterizma u izgradnji mira.

Gradimomostove 2020 zadnji dan 6Također, kroz posjet sakralnim i kullturnim objaktima u Sarajevu te večerama u duhu vjerskih praznika, učili su o bogatoj tradiciji i vjerskim običajima naroda u Bosni i Hercegovini. Kamp je dodatno obilježio bogat rekreativni program, u okviru kojeg su sudionici sudjelovali u sportskim aktivnostima, te posjetu Vrelu Bosne i olimpijskoj planini Jahorini.

Gradimomostove 2020 zadnji dan 9
Kroz aktivno sudjelovanje u svim točkama programa, sudionici su poslali poruku da, pored velikog prirodnog i kulturnog bogatstva, Bosna i Hercegovina najprije treba prepoznati mlade ljude kao najveće blago te im pružiti priliku da progovore da žele  i mogu živjeti drugačije - žele živjeti zajedno, sigurni da u ovoj zemlji ima dovoljno mjesta za sve njene različitosti.

Gradimomostove 2020 zadnji dan 2

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE