Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uskoro počinje Offline avantura

Offline kamp najavna vijestSvoju offline avanturu, 30-ak mladih iz Sarajeva, Vareša, Kiseljaka, Vogošće, Mostara, Orašja, Domaljevca, Zenice i Čapljine započet će u srijedu, 15. srpnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje.

Sedmi Offline kamp koji će se po prvi put održati u prostorijama Centra za mlade okupit će učenike osnovnih i srednjih škola koji će sudjelovati u zanimljivog programu kojeg su pripremili vršnjački edukatori u suradnji s projekt koordinatorom.

Tako će mladi tijekom trajanja petodnevnog kampa, bez mobilnih uređaja i pristupa internetu pokazati svoju kreativnost u osmišljavanju himne skupine, pokazati svoje sportske vještine, snalažljivost, timski rad i slično. Hoće li mladima nedostajati mobitel za vrijeme trajanja kampa, koga će od poznatih osoba ugostiti i o čemu će razgovarati, saznati možete putem društvenih mreža Centra za mlade, te službene stranice www.mladicentar.org.

Nakon online nastave, sigurni smo da će ova ljetna offline avantura ispunjena mnoštvom igara, edukativnog, kreativnog sadržaja, zanimljivih destinacija za izlet, ali i druga iznenađenja koja su organizatori pripremili za mlade biti dovoljni da mladi pamte ovo ljeto po jednom novom, drugačijem iskustvu.

Ako još uvijek razmišljate o mogućnosti da se prijavite na ljetni Offline kamp, to možete uraditi još danas, tako što ćete poslati svoj prijavni obrazac na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Podsjećamo roditelje da komunikaciju s djecom mogu imati jedino putem službenog telefona Centra za mlade, na broj: +387 63 488 875.
Mi smo spremni za ljetni kamp, a vi?

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE