Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Ljetni susret NCM djelatnika s djecom i mladima u Novom Travniku

N Travnik ljeto 2020 4U petak 04. rujna, djalatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetili su župu Presvetog Trojstva u Novom Travniku, gdje su pripremili jednodnevni edukativno-zabavni program za djecu i mlade ove župe, u suradnji sa župnikom don Antom Ledićem i s. Antonijom Lučić. Na samom početku susreta, okupljene je pozdravio djelatnik Josip Milanović, te predstavio rad i djelovanje Centra za mlade na prostoru Vrhbosanske nadbiskupije.

N Travnik ljeto 2020 2Potom je uslijedila radionica pod vodstvom djelatnice Marije Puljić, koja je s mladima razgovarala na temu sveprisutnog govora mržnje, s posebnim naglaskom na online svijet, u kojemu su mladi nerijetko oni koji trpe posljedice pogrdnih komentara na društvenim mrežama, na osnovu vjere, nacije, izgleda i dr.
U nastavku je uslijedio bogat sporstki program, pod vodstvom djelatnika Marija Tucakovića, odgovornog za sportski program Centra za mlade, s ciljem promicanja sporta kao sredstva zdravog odgoja te prilike za međusobno upoznavanje mladih.
Suseti s mladima u župnim zajednicama dio su nove strategije djelovanja Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., čiji cilj je, zajedno sa župama i školama, pružiti podršku mladima u vremenu pandemije koronavirusa, osluškivati njihove potrebe na terenu te odgovoriti prikladnim edukativno – rekreativnim i duhovnim programima.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE