Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Otvorene prijave za drugu Utrku za mir u Sarajevu

Run for peace 2020 2 CopyU subotu, 19. rujna, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, održat će se druga Utrka za mir, u organizaciji Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. u okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno. Program ove utrke započet će u 9:30 h, registracijom sudionika, na platou iza Zemaljskog muzeja (plato ispred caffe bara Tito).

Utrka za mir je revijalnog karaktera i sudionici će trčati trasu Zemaljski muzej - Elektroprivreda - Zemaljski muzej, ukupne dužine 3 kilometra.

Cilj ove utrke je poslati poruku za mir povodom Međunarodnog dana mira te kazati da su mladi ti koji mogu i žele biti graditelji suživota u Bosni i Hercegovini te promotori mira. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca ovdje.

Prijave za utrku su obvezne, a otvorene su do srijede, 16. rujna. S obzirom na mjere koje su preporučene u skladu sa epidemiološkom situacijom, broj sudionika na utrci je ograničen. Utrka će se organizitati u skladu s mjerama ponašanja na otvorenom prostoru, propisanim od strane Kriznog štaba Kantona Sarajevo. Za sve sudionike su osigurani prigodni start paketi i osvježenje tijekom i nakon utrke. 

Za sve dodatne informacije o utrci možete se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem broja telefona 033 766 226. 

Run for peace 2020 2

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE