Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Godišnje planiranje djelatnika NCM-a Ivan Pavao II.

DSC 0096 KopirajPočetkom radnog tjedna, 14. i 15. rujna u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirano je godišnje planiranje aktivnosti ravnatelja i djelatnika Centra za mlade.
Kroz dva dana planiranja, razgovaralo se o izazovima s kojima se Centar za mlade susreo tijekom pandemije koronavirusa reflektirajući se na nove, prije svega, online sadržaje, preko kojih se radilo s mladima. Iako su mnoge aktivnosti odgođene, zaključeno je kako se ipak našao način djelovanja da bi se ostalo u kontaktu s mladim ljudima, studentima i učenicima koji sudjeluju u programima NCM-a.

Također, ono što dovodi do rizika u budućnosti je situacija s pandemijom koronavirusa te se razgovaralo o načinima djelovanja i rada u tijeku nove 2020./2021. akademske godine.
Naša organizacija uvijek je svoj rad usmjeravala, te tako i nastavlja, prema mladima u školama, župama, na fakultetima ali i ostalim prijateljima, pa je tako odlučeno i ove godine, pronaći načine podrške i djelovanja kako bi, zajedno s mladima, NCM Ivan Pavao II. rastao i djelovao vodeći se temeljnim okosnicama, a to su obrazovanje, vjera i susreti.

DSC 0099 KopirajStudentima i učenicima želimo sretnu i uspješnu novu školsku/akademsku godinu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE