Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

ReVita: Održana II. edukacija za vijećnike Vijeća za mlade

vijece 1 KopirajU petak i subotu, 25. i 26. rujna u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održana je edukacija na temu projekt menadžementa za vijećnike Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije. Edukaciju je vodio djelatnika Caritasa BK BiH, Zlatko Malić, a sudjelovali su i vršnjački edukatori koji su aktivni na pojedinim projektima koje realizira Centar za mlade.
Za vijećnike je ovo druga edukacija u sklopu projekta Revitalizacija župnih zajednica, a cilj je kroz praktični rad i vježbe, osposobiti polaznike za planiranje jednostavnih projektnih prijedloga, upoznati sa osnovnim pojmovima projekt menadžementa, načinu rada i mogućnostima.

vijece 2 KopirajNa dvodnevnoj edukaciji, gospodin Malić je sa sudionicima prošao temeljnu obuku u oblasti projekt menadžmenta te ih upoznao sa osnovama upravljanja projektima. Kroz postavku problema te izradu logičke matrice polaznici su zajedničkim vježbima pokušali uvidjeti probleme i načine rješavanja istih. Također, upoznavali su se sa temeljnim načinima fukncioniranja budžeta unutar jednog projekta te su na kraju u skupinama izrađivali projektnu aplikaciju. Susret je završen evaluacijom.

Ovim putem zahvaljujemo se gospodinu Zlatku Maliću na suradnji i znanju koje je podijelio sa sudionicima, te vijećnicima kao i vršnjačkim edukatorima koji su sudjelovali na edukaciji.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE