Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Proslava blagdana zaštitnika Centra za mlade Ivan Pavao II.

Green Dots Christmas Personal Poster CopyNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. tradicionalno 22. listopada u godini proslavlja blagdan zaštitnika i Dan Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Proslava trinaeste obljetnice Centra za mlade Ivan Pavao II. započet će u četvrtak, 22. listopada, misnim slavljem u 18 sati koje će predvoditi nadbiskup Vrhbosanski Vinko kardinal Puljić u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Geslo trinaeste proslave rođendana Centra za mlade Ivan Pavao II. je Ti si remek djelo, a zbog situacije izazvane koronavirusom, djelatnici Centra za mlade zajedno s ravnateljem organizirali su online aktivnosti za sve prijatelje, partnere i suradnike Centra za mlade. Tako će u četvrtak, na dan proslave Dana Centra na Youtube kanalu biti emitirana emisija za mlade u kojoj ćemo ugostiti ravnatelja Centra, volonterke Centra i vijećnike Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije.

Podsjećamo sve goste koji će zajedno s nama proslaviti Dan Centra za mlade Ivan Pavao II. na poštivanje epidemioloških mjera, a svi koji ne budu u prilici sudjelovati na sv. misi, istu mogu pratiti uživo na Youtube kanalu Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije, Nedjelja.ba

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE