Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radost mladosti: Mladi u međureligijskom dijalogu

RM Mladi u medjureligijskom dijalogu

Tema ovotjedne emisije Radost mladosti, koja se emitira na valovima Radija Marije, bila je Mladi u međureligijskom dijalogu. Razgovarali smo s Kenanom Hodžićem i Sunčicom Đukanović, koji su nam otkrili koja je njihova osobna definicija međureligijskog dijaloga, što im je motiv za djelovanje na ovom polju, te što bi poručili mladima u Bosni i Hercegovini.

Kenan je sekretar Odbora za Međureligijsku suradnju u Zenici, a Sunčica studentica master studija na Fakultetu političkih nauka. Oboje su aktivni u međureligijskom projektu Koračajmo zajedno koji provodi NCM Ivan Pavao II.. Emisiju možete poslušati  ovdje.

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE