IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

KRIŽNI PUT MLADIH BRČANSKOG DEKANATA

Krizni put Brcko 32. travnja 2017., na 5. nedjelju korizme, u popodnevnim satima proslavljen je Dekanatski put križa na ostacima franjevačkog samostana na Zidinama-Gornja Skakava. Ovaj put križa je bio meditativnog sadržaja kojeg su pripremili mladi iz svih župa Brčanskog dekanata. Svaka župa je imala po dvije postaje. U ovoj pobožnosti puta križa sudjelovao je i veliki broj vjernika. Svi župnici došli su sa svojim mladima kako bi u ovo vrijeme korizme na vidljiv i osjetan način prikazali milosne događaje našega Spasitelja Isusa Krista kroz 14 postaja.

Krizni put Brcko 4Nakon ove pobožnosti, proslavljena je sv. misa jer je ova nedjelja i mlada nedjelja. Ova pobožnost „vanjskoga“ puta križa (pokretno-meditativnog) je omiljena među vjernicima. Bog nas je obdario i lijepim, sunčanim vremenom što je izazvalo na licima mladih vjernika radost susreta i doživljaj pobožnosti.

Fra Niko Josić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE