Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

RADNI SASTANAK TIMA PROJEKTA „KORAČAJMO ZAJEDNO“

KoracajmoU utorak, 6. travnja 2017., u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održan je sastanak vršnjačkih edukatora međureligijskog projekta Koračajmo zajedno, s koordinatorima Nadeždom Mojsilović, Alijom Gušićem i Marijom Puljić. Na sastanku je izvršena evaluacija prethodno realiziranih aktivnosti na polju promicanja međureligijskog dijaloga i interetničke suradnje.

Tim vršnjačkih edukatora je u protekla dva mjeseca realizirao nekoliko radionica s ciljem upoznavanja mladih iz različitih sredina s običajima triju većinskih vjera u Bosni i Hercegovini, posjet vjerskim objektima na području Sarajeva, studijsko putovanje u Trebinje i Dubrovnik i predavanje za mlade u prostorijama NCM Ivan Pavao II., te sudjelovao na seminarima i radionicama čija vodilja je bila razbijanje predrasuda i stereotipa kod mladih ljudi.

Srž sastanka bilo je planiranje kalendara aktivnosti za razdoblje koje slijedi. Osim redovitih radionica s mladima, edukatori će zajedno s koordinatorima do kraja svibnja organizirati sadržajan program za mlade, s ciljem njihovog međusobnog upoznavanja i druženja (sportski susreti, seminari na temu međureligijskog dijaloga, volonterske radne akcije i dr.).

Sastanak Koračajmo zajedno 1Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE