Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sve je spremno za prvi međunarodni uskršnji šahovski turnir „NCM Ivan Pavao II.“

Sah slika CopyNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji sa šahovskim savezom Kantona Sarajevo, u subotu 8. travnja organizira 1. Međunarodni uskršnji šahovski turnir NCM Ivan Pavao II. koji će započeti u 12 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Na turniru koji će okupiti vrhunske velemajstore iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, sudjelovat će oko 60 igrača s ciljem zajedničkog obilježavanja Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana kroz druženje, upoznavanje mladih šahista prožeto šahovskim geslom Genus una sumus (svi smo jedan rod).

Prvi međunarodni šahovski turnir prvi je od koraka ka realizaciji ideje o pokretanju Akademije šaha u Sarajevu pod vodstvom Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. 

Organizatori turnira za najuspješnije su osigurali i vrijedne nagrade. Za osvojeno prvo mjesto nagrada u iznosu od 300 KM + pokal, za osvojeno drugo mjesto 250 KM, za osvojeno treće mjesto nagrada u iznosu od 150 KM, četvrto mjesto 100 KM, peto mjesto 80 KM, šesto mjesto 70 KM, te nagrade za sedmo, osmo, deveto i deseto mjesto nagrada u iznosu od 50 KM.

Ovim putem Vas pozivamo da posjetite prvi međunarodni uskršnji šahovski turnir NCM Ivan Pavao II., te zajedno s mladima iz regije obilježite uskršnje blagdane.

Josip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE