Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

KRIŽNI PUT MLADIH SARAJEVSKOG DEKANATA

23Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. , župa Uznesenja blažene Djevice Marije i Katolički školski centar Sv. Josip organiziraju na Cvjetnicu – nedjelju muke Gospodnje, 9. travnja 2017. godine, križni put za mlade.

Cilj ovog križnog puta jest pružiti mladima svojevrsnu duhovnu obnovu kao pripravu za najveći kršćanski blagdan Uskrs. Početak križnog puta je u 12 i 30 ispred župne crkve na Stupu, a zatim procesija kreće prema Karmelu, gdje će biti upriličeno i zajedničko misno slavlje koje će predvoditi vlč. Marko Majstorović, sarajevski dekan.

Povodom Godine katoličkog laikata, za geslo ovogodišnjeg Dekanatskog križnog puta izabran je citat iz Ivanovog evanđelja Pođi za mnom (Iv 1, 43), kako bi se mladima ukazalo na njihov poziv da hrabro i strpljivo slijede Krista na svom životnom putu, ali i na poslanje da budu Njegovi glasnici unutar svojih župnih zajednica.

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE