Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Don Damir Stojić i Božja pobjeda na Božićnom susretu mladih

Bozicni program Emaus KopirajTradicionalno, za mnoge u najljepšem godišnjem razdoblju Udruga katoličkih studenata Emaus u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira Božićni susret za mlade.

Program Božićnog susreta započinje predavanjem don Damira Stojića u 17 sati, nakon čega će uslijediti Pokorničko bogoslužje i sv. Ispovijed s početkom u 18 sati u crkvi sv. Ćirila i Metoda. Nakon toga uslijedit će sv. misa u 19 sati koju će animirati članovi benda Božja pobjeda, a prigodan Božićni program u 20 sati na kojem će se izvesti predstava Božić koji dolazi, koju će izvesti članovi Udruge katoličkih studenata Emaus.

Program će obogatiti i članovi benda Emaus kao i skladba koju će izvesti mališani iz Stadlerovog dječjeg doma Egipat. Božićni susret završit će podjelom paketića za sve nazočne studente te druženjem u kućnom baru Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade studente, prijatelje, volontere, partnere, članove Udruge katoličkih studenata Emaus da svojim dolaskom obogate Božićni program te se duhovno priprave za najradosniji kršćanski blagdan.

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE