Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radionica Škole volonterizma u Prozoru

Radionica Prozor KopirajDana 15. prosinca 2017. godine u župi Presvetog srca Isusova Prozor,uspješno je održana radionica u sklopu projekta Škole volonterizma. Radionica koju su vodili Josipa Miler i Tomislav Barišić, vršnjački edukatori Centra za mlade Ivan Pavao II. okupila je 20-ak mladih koji su imali priliku naučiti nešto više o volontiranju, motivaciji koja ih pokreće te razinama i produktima volontiranja. 

Radionici su nazočili uglavnom srednjoškolci, koji su već imali određeno iskustvo u volontiranju. Istaknuli su da je sreća drugih njihova glavna motivacija te da su uvijek spremni pomagati, jer je to ono što i njih usrećuje. Naglasili su da volontiranje može početi iz njihovog susjedstva i rezultirati velikim osobnim uspjehom. S mladima se razgovaralo i o pravima volontera i njihovim obvezama.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. se ovom prilikom zahvaljuje župniku, župnom vikaru župe Presvetog srca Isusova Prozor, te s. Marineli Zeko na ustupljenom prostoru i pristupačnosti.

Josipa Miler

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE