Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Održana četvrta kampanja u sklopu projekta Inside!

iNSIDEU nedjelju, 17. Prosinca, održana je četvrta, a pri tome i zadnja kampanja ekološkog projekta Inside!, koji je financiran od strane Europske unije kroz program Erasmus+, a provodi se u suradnji sa Caritasom Italiana i Ambasadorima mira iz Albanije.

Prvi dio kampanje obilježila je radionica o papinoj enciklici Laudato si, koju je za mlade pripremio bogoslov Stipica Lešić, koji obavlja svoju jednogodišnju praksu u NCM-u. Kroz vrlo zanimljivu radionicu, mladi su saznali više o stavu Crkve i pape Franje o ekologiji. Cijela radionica prožeta je razmišljanjem o papinom pitanju, koje stoji u središtu enciklike: Kakav svijet želimo predati onima koji će doći poslije nas; djeci koja odrastaju? Mladi su se složili da je i pitanje ekologije jedno od najvažnijih pitanja svakodnevnice, iako vrlo često ne obraćamo pažnju na njenu važnost. Na kraju radionice mladi su dobili zadatak da nekome iz grupe poklone ekološki poklon za predstojeće blagdane.

Drugi dio kampanje mladi su proveli pakujući paketiće za božićnu duhovnu obnovu U susret Božiću, koju organizira Udruga katoličkih studenata Emaus, a koja se održava 18. prosinca s početkom u 17:00 na Katoličkom bogoslovnom fakultetu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE