Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Djelatnici Centra za mlade Ivan Pavao II. sudjelovali na predavanju o zaštiti djece

Because we care djelatnici 5 KopirajKroz svoj rad tijekom deset godina, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. trudi se osigurati mladima mjesto i prostor gdje se mogu osjećati sigurno, razvijati i otkrivati svoje talente i vještine. Upravo zbog toga, osmišljen je i novi projekt Centra za mlade Ivan Pavao II. koji direktno odgovara na potrebe mladih.

Imaju li sva djeca i mladi pravo ići u školu, provoditi slobodno vrijeme s prijateljima, otići doktoru kada su bolesni, biti zaštićeni od nasilja, samo su neka od pitanja koja kroz svoj rad i djelovanje Centar za mlade Ivan Pavao II. pokušava dati odgovor.

Upravo zbog toga, u sklopu projekta Because we care koji ima za cilj unaprijediti znanje o tome kako prepoznati nasilje nad djetetom, te kako na najbolji mogući način pristupiti takvom djetetu, kao i koje je korake potrebno poduzeti kako bi se dijete zaštitilo uspješno je održana još jedna radionica za djelatnike Centra za mlade Ivan Pavao II.

Radionica na temu Trauma kod djece, oblici zlostavljanja i posljednice koju je vodila mr.sc.dr. Azra Arnautović, pedijatar, psihoanalitičar i integrativni psihoterapeut za djecu i adolescente izazvala je veliku pažnju djelatnika Centra koji su aktivno sudjelovali u raspravi.

Važno je istaknuti kako je do sada kroz program i predavanja u sklopu projekta Because we care više od 200 volontera i suradnika Centra za mlade imalo prigodu sudjelovati u zanimljivom i edukativnom sadržaju radionica

Marijana Miketek 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE