Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Aktiv ravnatelja/ica županije Središnja Bosna u posjeti Centru za mlade

susret s ravnateljima 1 KopirajU utorak 06. veljače prostorije Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetio je aktiv ravnatelja i ravnateljica osnovnih škola županije Središnja Bosna, predvođeni gospođom Slavicom Šerbetić, predsjednicom aktiva i ravnateljicom Osnovne škole Vitez.

Cilj susreta bio je međusobno upoznavanje s radom i s kapacitetima NCM-a, razvijanje i unaprjeđivanje suradnje sa školama kroz radionice i programe koje realizira Centar za mlade Ivan Pavao II. Na susretu se također razgovaralo i o mogućnostima organiziranih školskih izleta i ekskurzija za učenike.

susret s ravnateljima 2 KopirajDelegaciju ravnatelja i ravnateljica dočekala je Ivana Klačar, djelatnica Centra za mlade Ivan Pavao II. koja im je najprije predstavila i pokazala kapacitete zgrade Centra za mlade, nakon čega je uslijedio radni sastanak na kojem su sudjelovali prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Centra, Renata Vrdoljak, zamjenica ravnatelja i Josip Milanović, djelatnik i glasnogovornik Centra za mlade Ivan Pavao II.

Susret na kojem su predstavljeni projekti Prevencije ovisnosti kod mladih-Klik za zdravlje, Škola volonterizma, ekumenski projekt Koračajmo zajedno, projekt o zaštiti djece Because we care protekao je u ugodnoj atmosferi uz konstruktivan dijalog i na obostrano zadovoljstvo.

susret s ravnateljima 3 KopirajVjerujemo da ćemo zajedno sa školama u budućnosti unaprjeđivati i razvijati programe za mlade kroz koje će imati prigodu rasti i razvijati svoje talente i sposobnosti. Djelatnici Centra za mlade Ivan Pavao II. ovom prilikom se zahvaljuju svim ravnateljima na posjetu i odvojenom vremenu, spremnosti i otvorenosti za suradnju uz napomenu da su vrata Centra uvijek otvorena za nove ideje i projekte za učenike osnovnih škola.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE